Körili basmati pilavı tarifini okuduktan sonra, bu lezzeti denemek için sabırsızlanıyorum! Özellikle baharatların aromalarının nasıl birleştiğini merak ediyorum. Basmati pirincinin tane tane olması için iyice yıkanması gerektiği bilgisi de çok faydalı. Sıvı yağ yerine tereyağı kullanmanın tadını nasıl etkilediğini düşünüyorsanız, bence denemekte fayda var. Bezelye eklenmesi de harika bir dokunuş gibi görünüyor, acaba eklemeden nasıl olur? Servis esnasında taze kişniş ile süslemek, görselliği artıracak gibi. Bu tarif kesinlikle denemeye değer! Başka hangi malzemelerle zenginleştirebileceğimi düşünmeliyim.
Körili basmati pilavı tarifini okuduktan sonra, bu lezzeti denemek için sabırsızlanıyorum! Özellikle baharatların aromalarının nasıl birleştiğini merak ediyorum. Basmati pirincinin tane tane olması için iyice yıkanması gerektiği bilgisi de çok faydalı. Sıvı yağ yerine tereyağı kullanmanın tadını nasıl etkilediğini düşünüyorsanız, bence denemekte fayda var. Bezelye eklenmesi de harika bir dokunuş gibi görünüyor, acaba eklemeden nasıl olur? Servis esnasında taze kişniş ile süslemek, görselliği artıracak gibi. Bu tarif kesinlikle denemeye değer! Başka hangi malzemelerle zenginleştirebileceğimi düşünmeliyim.
Cevap yaz