Etli havuçlu pilav tarifini okuduğumda, özellikle misafir sofralarında tercih edilen bir yemek olduğunu öğrenmek ilginçti. Peki, bu tarifteki etleri kavururken dikkat edilmesi gereken noktalar nelerdir? Etler suyunu çekene kadar pişirilmesi gerektiği belirtilmiş, ama tam olarak ne kadar süre kavrulmalı? Ayrıca, pilavın tane tane olması için pirinçlerin ıslatılması gerektiği yazılmış, bu aşama ile ilgili başka ipuçları var mı?
Etli havuçlu pilav tarifini okuduğumda, özellikle misafir sofralarında tercih edilen bir yemek olduğunu öğrenmek ilginçti. Peki, bu tarifteki etleri kavururken dikkat edilmesi gereken noktalar nelerdir? Etler suyunu çekene kadar pişirilmesi gerektiği belirtilmiş, ama tam olarak ne kadar süre kavrulmalı? Ayrıca, pilavın tane tane olması için pirinçlerin ıslatılması gerektiği yazılmış, bu aşama ile ilgili başka ipuçları var mı?
Cevap yaz