Bu tarifin hem lezzetli hem de besleyici olduğunu düşünüyorum. Özellikle arpa şehriye ile bulgurların bir arada pişirilmesi, yemeğe farklı bir tat katıyor. Soğanı kavururken yayılan koku bile iştah açıcı. Servis önerileri de oldukça mantıklı; et yemekleriyle veya yoğurtla harika bir uyum sağlıyor. Pilavın üzerine maydanoz veya dereotu serpiştirerek sunumun zenginleşmesi de hoş bir detay. Porsiyon başına 250 kcal kalori alımı ile sağlıklı bir alternatif sunması da artı bir özellik. Sizce de bu tarif, misafirler için şık bir sunum yapma fırsatı sunuyor mu?
Bu tarifin hem lezzetli hem de besleyici olduğunu düşünüyorum. Özellikle arpa şehriye ile bulgurların bir arada pişirilmesi, yemeğe farklı bir tat katıyor. Soğanı kavururken yayılan koku bile iştah açıcı. Servis önerileri de oldukça mantıklı; et yemekleriyle veya yoğurtla harika bir uyum sağlıyor. Pilavın üzerine maydanoz veya dereotu serpiştirerek sunumun zenginleşmesi de hoş bir detay. Porsiyon başına 250 kcal kalori alımı ile sağlıklı bir alternatif sunması da artı bir özellik. Sizce de bu tarif, misafirler için şık bir sunum yapma fırsatı sunuyor mu?
Cevap yaz