Bu domatesli salçalı pirinç pilavı tarifini gördüğümde, hemen denemek istedim! Özellikle pirinçlerin tane tane olması için 30 dakika ıslatmanın ne kadar önemli olduğunu anladım. Soğan ve domateslerin kavrulması aşamasında mutfaktan yayılan kokular bile iştah açıcıydı. Et yemeklerinin yanında servis edilmesi önerisi de harika; yoğurtla birlikte sunmak, yemeğin lezzetini daha da artırır mı acaba? Ayrıca, besin değerleri kısmı da çok bilgilendirici olmuş. 220 kcal ile sağlıklı bir seçenek olarak aileme sunmayı düşünüyorum. Denedikten sonra tadı hakkında neler düşüneceğim merak ediyorum. Acaba bu tarifle misafirlerimi etkilemeyi başarabilir miyim?
Bu domatesli salçalı pirinç pilavı tarifini gördüğümde, hemen denemek istedim! Özellikle pirinçlerin tane tane olması için 30 dakika ıslatmanın ne kadar önemli olduğunu anladım. Soğan ve domateslerin kavrulması aşamasında mutfaktan yayılan kokular bile iştah açıcıydı. Et yemeklerinin yanında servis edilmesi önerisi de harika; yoğurtla birlikte sunmak, yemeğin lezzetini daha da artırır mı acaba? Ayrıca, besin değerleri kısmı da çok bilgilendirici olmuş. 220 kcal ile sağlıklı bir seçenek olarak aileme sunmayı düşünüyorum. Denedikten sonra tadı hakkında neler düşüneceğim merak ediyorum. Acaba bu tarifle misafirlerimi etkilemeyi başarabilir miyim?
Cevap yaz