Pirinç pilavı tarifinizi okudum ve gerçekten çok iştah açıcı görünüyor! Pirinci yıkarken nişastasını azaltmanın ve onu 30 dakika bekletmenin ne kadar önemli olduğunu belirtmişsiniz. Bu adımı uyguladıktan sonra pilavın daha hafif olacağını merak ediyorum, daha önce denemiş biri olarak bu gerçekten etkili mi? Ayrıca, sebzeleri ve baharatları ekleyerek damak zevkinize göre çeşitlendirme fikri harika. Siz en çok hangi sebzeleri ve baharatları kullanıyorsunuz? Pilavın dinlendirilmesi sürecinin lezzeti artırdığına dair deneyimlerinizi de duymak isterim. Gerçekten de her kültürde farklı pirinç pilavı tarifleri olduğu doğru mu? Bu konuda denediğiniz farklı tarifler var mı?
Pirinç pilavı tarifinizi okudum ve gerçekten çok iştah açıcı görünüyor! Pirinci yıkarken nişastasını azaltmanın ve onu 30 dakika bekletmenin ne kadar önemli olduğunu belirtmişsiniz. Bu adımı uyguladıktan sonra pilavın daha hafif olacağını merak ediyorum, daha önce denemiş biri olarak bu gerçekten etkili mi? Ayrıca, sebzeleri ve baharatları ekleyerek damak zevkinize göre çeşitlendirme fikri harika. Siz en çok hangi sebzeleri ve baharatları kullanıyorsunuz? Pilavın dinlendirilmesi sürecinin lezzeti artırdığına dair deneyimlerinizi de duymak isterim. Gerçekten de her kültürde farklı pirinç pilavı tarifleri olduğu doğru mu? Bu konuda denediğiniz farklı tarifler var mı?
Cevap yaz