Bu tarifin aşılık buğdaydan pilav yapımını anlattığını okudum. Aşurelik buğdayın önceden ıslatılması gerektiği kısmı dikkatimi çekti. Gerçekten de bu işlem pilavın yumuşak olmasını sağlıyor mu? Ayrıca, pilavın yanında yoğurt veya turşu sunulmasının lezzeti artıracağı belirtilmiş. Sence bu ikiliyle birlikte en iyi hangi yemekler servis edilebilir? Hem sağlıklı hem de lezzetli bir seçenek olduğu kesin, peki bu pilavı diyet programlarında nasıl kullanıyorsun?
Bu tarifin aşılık buğdaydan pilav yapımını anlattığını okudum. Aşurelik buğdayın önceden ıslatılması gerektiği kısmı dikkatimi çekti. Gerçekten de bu işlem pilavın yumuşak olmasını sağlıyor mu? Ayrıca, pilavın yanında yoğurt veya turşu sunulmasının lezzeti artıracağı belirtilmiş. Sence bu ikiliyle birlikte en iyi hangi yemekler servis edilebilir? Hem sağlıklı hem de lezzetli bir seçenek olduğu kesin, peki bu pilavı diyet programlarında nasıl kullanıyorsun?
Cevap yaz