Yeşil fasulyeli pirinç pilavı tarifini okuduktan sonra bu lezzetli yemeği denemek için sabırsızlanıyorum. Özellikle pirinç hazırlığı ve sebzelerin sotelenmesi aşamaları oldukça dikkatimi çekti. 30 dakika ılık suda bekletilen pirincin daha tane tane olmasını sağladığını öğrenmek güzel bir ipucu. Taze sebzelerle zenginleştirilmesi de bu yemeği daha besleyici hale getirebilir. Ayrıca yoğurt veya salata ile birlikte sunulması fikri, yemeğin yanında hoş bir dokunuş katıyor. Sizce bu pilavı bir akşam yemeğinde ana yemek olarak sunmak, misafirler için iyi bir tercih olur mu?
Yeşil fasulyeli pirinç pilavı tarifini okuduktan sonra bu lezzetli yemeği denemek için sabırsızlanıyorum. Özellikle pirinç hazırlığı ve sebzelerin sotelenmesi aşamaları oldukça dikkatimi çekti. 30 dakika ılık suda bekletilen pirincin daha tane tane olmasını sağladığını öğrenmek güzel bir ipucu. Taze sebzelerle zenginleştirilmesi de bu yemeği daha besleyici hale getirebilir. Ayrıca yoğurt veya salata ile birlikte sunulması fikri, yemeğin yanında hoş bir dokunuş katıyor. Sizce bu pilavı bir akşam yemeğinde ana yemek olarak sunmak, misafirler için iyi bir tercih olur mu?
Cevap yaz