Tavuk içi pilav tarifini okuduktan sonra, özellikle özel günlerde ya da misafir ağırlarken bu yemeği denemek istiyorum. Tavuk etinin lezzeti ve pilavın kıvamı nasıl bir araya geliyor merak ediyorum. Malzemeler arasında yer alan çam fıstığı ve kuru üzüm, pilava farklı bir tat katacak gibi görünüyor. Sizce bu tarife havuç ya da bezelye eklemek, tadını nasıl etkiler? Ayrıca, sunumda maydanoz kullanmak harika bir fikir, ama yanında hangi salata tarifini önerirsiniz?
Tavuk içi pilav tarifini okuduktan sonra, özellikle özel günlerde ya da misafir ağırlarken bu yemeği denemek istiyorum. Tavuk etinin lezzeti ve pilavın kıvamı nasıl bir araya geliyor merak ediyorum. Malzemeler arasında yer alan çam fıstığı ve kuru üzüm, pilava farklı bir tat katacak gibi görünüyor. Sizce bu tarife havuç ya da bezelye eklemek, tadını nasıl etkiler? Ayrıca, sunumda maydanoz kullanmak harika bir fikir, ama yanında hangi salata tarifini önerirsiniz?
Cevap yaz