Bu tarif gerçekten çok iştah açıcı görünüyor! Mercimekli bulgur pilavını yaparken mercimeklerin haşlanma süresiyle ilgili bir sorun yaşar mıyım diye düşünmeden edemedim. Ayrıca, soğan ve domatesin birleşimiyle ortaya çıkan lezzet farklılığı nasıl bir tat katıyor merak ediyorum. Pilavın sonrasında maydanoz ile süslemek gerçekten hoş bir dokunuş, ama bu tarife bir de limon suyu eklemeyi denesem nasıl olur? Son olarak, yoğurt ve turşu ile servis etmenin pilava olan katkısı hakkında ne düşünüyorsunuz?
Bu tarif gerçekten çok iştah açıcı görünüyor! Mercimekli bulgur pilavını yaparken mercimeklerin haşlanma süresiyle ilgili bir sorun yaşar mıyım diye düşünmeden edemedim. Ayrıca, soğan ve domatesin birleşimiyle ortaya çıkan lezzet farklılığı nasıl bir tat katıyor merak ediyorum. Pilavın sonrasında maydanoz ile süslemek gerçekten hoş bir dokunuş, ama bu tarife bir de limon suyu eklemeyi denesem nasıl olur? Son olarak, yoğurt ve turşu ile servis etmenin pilava olan katkısı hakkında ne düşünüyorsunuz?
Cevap yaz