Bu dereotlu bulgur pilavı tarifini okurken gerçekten iştahım kabardı. Bulgurun sağlıklı bir tahıl olduğunu biliyordum ama bu tarifteki ferahlatıcı dereotu ve limon suyu eklemeleri bence harika bir fikir. Pişirme aşamasında soğanı pembeleştirmek için kavurmak da lezzeti artıracak gibi görünüyor. Ayrıca, sebzeler ekleyerek besin değerini artırma önerisi de çok pratik. Sizce, bu tarife en çok hangi sebzeler yakışır? Benim aklımda havuç ve bezelye var ama başka önerileriniz var mı?
Bu dereotlu bulgur pilavı tarifini okurken gerçekten iştahım kabardı. Bulgurun sağlıklı bir tahıl olduğunu biliyordum ama bu tarifteki ferahlatıcı dereotu ve limon suyu eklemeleri bence harika bir fikir. Pişirme aşamasında soğanı pembeleştirmek için kavurmak da lezzeti artıracak gibi görünüyor. Ayrıca, sebzeler ekleyerek besin değerini artırma önerisi de çok pratik. Sizce, bu tarife en çok hangi sebzeler yakışır? Benim aklımda havuç ve bezelye var ama başka önerileriniz var mı?
Cevap yaz