Bezelyeli havuçlu bulgur pilavı tarifini okuduktan sonra gerçekten merak ettim. Özellikle bezelye ve havuç eklenmesi, yemeği daha da besleyici hale getiriyor gibi görünüyor. Bulgurun sağlıklı bir alternatif olduğunu biliyorum ama tarifteki adımları uygulamak zor mu? Özellikle sebze suyu kullanmak yerine su kullanmayı tercih etsem, lezzet açısından kayıp yaşar mıyım? Ayrıca, pilavın üzerine nane veya maydanoz serpiştirmek, gerçekten tat farkı yaratır mı?
Bezelyeli havuçlu bulgur pilavı tarifini okuduktan sonra gerçekten merak ettim. Özellikle bezelye ve havuç eklenmesi, yemeği daha da besleyici hale getiriyor gibi görünüyor. Bulgurun sağlıklı bir alternatif olduğunu biliyorum ama tarifteki adımları uygulamak zor mu? Özellikle sebze suyu kullanmak yerine su kullanmayı tercih etsem, lezzet açısından kayıp yaşar mıyım? Ayrıca, pilavın üzerine nane veya maydanoz serpiştirmek, gerçekten tat farkı yaratır mı?
Cevap yaz