Bu tavuklu Divriği pilavını yapmayı düşündüğünüzde, malzemelerinizi hazırlarken hangi aşamaları en çok zor buluyorsunuz? Özellikle tavuğun pişirilmesi süreciyle ilgili bir deneyiminiz var mı? Tavuk suyu kullanmanın pilavın lezzetini artırdığı söyleniyor, bu konuda ne düşünüyorsunuz? Ayrıca, pilavın sunumu için önerilen taze nane ya da maydanoz kullanma fikrini nasıl değerlendiriyorsunuz?
Bu tavuklu Divriği pilavını yapmayı düşündüğünüzde, malzemelerinizi hazırlarken hangi aşamaları en çok zor buluyorsunuz? Özellikle tavuğun pişirilmesi süreciyle ilgili bir deneyiminiz var mı? Tavuk suyu kullanmanın pilavın lezzetini artırdığı söyleniyor, bu konuda ne düşünüyorsunuz? Ayrıca, pilavın sunumu için önerilen taze nane ya da maydanoz kullanma fikrini nasıl değerlendiriyorsunuz?
Cevap yaz