Bu küp havuçlu pilav tarifini okuduktan sonra, acaba havuçları doğrayıp pilavı pişirmeye başlamadan önce pirinçleri 30 dakika bekletmenin neden bu kadar önemli olduğunu merak ettim mi? Yani, gerçekten pilavın tane tane olması için bu adımın etkisi büyük mü? Ayrıca, havuç ve soğanı kavururken hangi baharatların eklenmesi gerektiği konusunda bir tercih yapmamız gerekirse, kimyonun lezzeti nasıl bir katkı sağlıyor? Pilavın yanına yoğurt veya salata sunmak, akşam yemeği için daha dengeli bir öğün oluşturur mu?
Bu küp havuçlu pilav tarifini okuduktan sonra, acaba havuçları doğrayıp pilavı pişirmeye başlamadan önce pirinçleri 30 dakika bekletmenin neden bu kadar önemli olduğunu merak ettim mi? Yani, gerçekten pilavın tane tane olması için bu adımın etkisi büyük mü? Ayrıca, havuç ve soğanı kavururken hangi baharatların eklenmesi gerektiği konusunda bir tercih yapmamız gerekirse, kimyonun lezzeti nasıl bir katkı sağlıyor? Pilavın yanına yoğurt veya salata sunmak, akşam yemeği için daha dengeli bir öğün oluşturur mu?
Cevap yaz