Kırık pirinç pilavını ilk denediğimde gerçekten muhteşem bir lezzetle karşılaştım. Özellikle et yemekleri ile yanında sunulması harika bir uyum sağlıyor. Hazırlık aşamasında pirinci yıkamak çok önemli; böylece pilav daha tane tane oluyor. Soğanı kavururken çıkan o koku bile iştah açıcı. Su oranını dikkatlice ayarladığınızda sonuç harika çıkıyor. Üzerine nar taneleri serpiştirmek ise sunumu daha da güzelleştiriyor. Düşük yağ içeriği de sağlıklı bir alternatif sunuyor. Gerçekten herkesin denemesi gereken bir tarif!
Kırık pirinç pilavını ilk denediğimde gerçekten muhteşem bir lezzetle karşılaştım. Özellikle et yemekleri ile yanında sunulması harika bir uyum sağlıyor. Hazırlık aşamasında pirinci yıkamak çok önemli; böylece pilav daha tane tane oluyor. Soğanı kavururken çıkan o koku bile iştah açıcı. Su oranını dikkatlice ayarladığınızda sonuç harika çıkıyor. Üzerine nar taneleri serpiştirmek ise sunumu daha da güzelleştiriyor. Düşük yağ içeriği de sağlıklı bir alternatif sunuyor. Gerçekten herkesin denemesi gereken bir tarif!
Cevap yaz