Tavuk bulyonlu pilavı denemek için sabırsızlanıyorum! Özellikle pirinçlerin nişastasını salması için bekletilmesi ve ardından kavrulması kısmı çok ilginç. Sizce bu adımlar pilavın kıvamını nasıl etkiliyor? Ayrıca, tavuk bulyon tableti eklemenin lezzet üzerinde ne kadar etkisi oluyor? Baharat eklemeyi de düşünüyorsunuz mu? Pilavın rengini ve aromasını artırmak için hangi baharatları tercih edersiniz?
Tavuk bulyonlu pilavı denemek için sabırsızlanıyorum! Özellikle pirinçlerin nişastasını salması için bekletilmesi ve ardından kavrulması kısmı çok ilginç. Sizce bu adımlar pilavın kıvamını nasıl etkiliyor? Ayrıca, tavuk bulyon tableti eklemenin lezzet üzerinde ne kadar etkisi oluyor? Baharat eklemeyi de düşünüyorsunuz mu? Pilavın rengini ve aromasını artırmak için hangi baharatları tercih edersiniz?
Cevap yaz