Şehriye pilavı yapmayı denemek istiyorum, ama öncelikle bu lezzetin nasıl bir tat sunduğunu merak ediyorum. İnce şehriye ile yapılan bu pilavın, ana yemeklerin yanında nasıl bir garnitür olarak sunulduğunu ve hangi sebzelerle zenginleştirilebileceğini öğrenmek istiyorum. Ayrıca, besin değerleri hakkında daha fazla bilgi edinmek de ilginç olacak. Peki, bu pilavı yaparken dikkat etmem gereken püf noktaları nelerdir?
Şehriye pilavı yapmayı denemek istiyorum, ama öncelikle bu lezzetin nasıl bir tat sunduğunu merak ediyorum. İnce şehriye ile yapılan bu pilavın, ana yemeklerin yanında nasıl bir garnitür olarak sunulduğunu ve hangi sebzelerle zenginleştirilebileceğini öğrenmek istiyorum. Ayrıca, besin değerleri hakkında daha fazla bilgi edinmek de ilginç olacak. Peki, bu pilavı yaparken dikkat etmem gereken püf noktaları nelerdir?
Cevap yaz