Kemik suyuna bulgur pilavı tarifini okuduktan sonra hemen denemek istiyorum! Özellikle kemik suyunun besleyici özellikleri ve bulgurların lifli yapısı dikkatimi çekti. Soğanı kavururken çıkan o güzel aroma ve bulgurların yağ ile kaplanması fikri gerçekten iştah açıcı. Dinlendirme aşaması ise pilavın lezzetini artırmak için harika bir fikir. Yanında yoğurt ve salata ile servis etmenin de sağlıklı bir alternatif sunduğunu düşünüyorum. Ayrıca vejetaryenler için sebze suyu ile yapma seçeneği de çok güzel. Bu tarifin pratikliği ve besleyiciliği mutfaklarımıza farklı bir tat katacak gibi görünüyor!
Kemik suyuna bulgur pilavı tarifini okuduktan sonra hemen denemek istiyorum! Özellikle kemik suyunun besleyici özellikleri ve bulgurların lifli yapısı dikkatimi çekti. Soğanı kavururken çıkan o güzel aroma ve bulgurların yağ ile kaplanması fikri gerçekten iştah açıcı. Dinlendirme aşaması ise pilavın lezzetini artırmak için harika bir fikir. Yanında yoğurt ve salata ile servis etmenin de sağlıklı bir alternatif sunduğunu düşünüyorum. Ayrıca vejetaryenler için sebze suyu ile yapma seçeneği de çok güzel. Bu tarifin pratikliği ve besleyiciliği mutfaklarımıza farklı bir tat katacak gibi görünüyor!
Cevap yaz